Monday, February 17, 2014

Restoran Mekah, Nasi Mendy Terbaik di Alor Setar

Ha...tengok tajuk? Kipas teruk aku ni. hahaha. Okey, ni bukan segmen tajaan ye.
Ini restoran feveret satu family. Nasi mendy di restoran ini memang terbaik, harga pun berpatutan. Komfem puas hati lah..kalau tak dak lauk pun aku boleh makan nasik ni sebab nasik dia saja pun dah power. Landmark restoran ni, cari Hotel Alora di area Tesco Mergong. Restoran ni betul-betul di belakang Hotel Alora.

Menu wajib adalah Mendy Kambing dan Mendy Ayam/Ayam Bakar. Ada banyak lagi dish dekat restoren ni, tapi inilah yang must try!

Mendy kambing

Mendy Ayam

Nindia alamat Restoran Mekah:
No. 38 Taman Bandar Baru, Mergong  
05150 Alor Setar, Kedah Darul Aman 
Landmark: Belakang Hotel Alora

Selamat mencuba!

Photobucket

No comments:

Post a Comment