Monday, March 7, 2011

E-GAMES: ENGINEERING GAMES 2011

E-GAMES start dari 25/2/11 kalau tak silap la. Banyak jugak game yang ada, contohnya cam volleyball, badminton, sukaneka, boling, tarik tali, bola jarring dan bola sepak. Futsal….tak pasti la. Hehehe. Dalam banyak-banyak game tu, just sempat join 2 jenis games ja. Volleyball and bowling. Ok la tu kan..at least menyumbangkan something daripada anything. Yang pasti, team boling dah kalah..huhu. Ciput ja mata dapat. Tapi, KBP dapat no.3 ye untuk volleyball..ada bakat tu! Ok, ni antara gambar-gambar yang di cilok dari tukang ambik gambar time game berlansung..nice pics!

Tengok la sapa yang kat tengah tu..hehehe

Water girl yang rajin menjual air di padang =)

Team bola KBP

Muka-muka kental yang tarik tali

Finally, ni lah hasilnya! yeay!!



Photobucket

No comments:

Post a Comment