Friday, March 11, 2011

Oh, kawanku dah kawen!

See…inilah pasangan pertama FORTRESS 0105 yang selamat melansungkan majlis perkahwinan last weekends. Walaupun tak dapat join, tengok gambar pun jadi lah. Ruginya tak dapat merasa nasik minyak kawan2 neh..isk3! Apa pun, semoga Pikah and MdShah berbahagia dan dapat baby comel nanti. (baru sedar yang this year umur bakal jadik 23….cepatnya masa berlalu)

Ini kenduri sebelah pihak pengantin perempuan =) 
Tema ungu ye




Photobucket

Monday, March 7, 2011

E-GAMES: ENGINEERING GAMES 2011

E-GAMES start dari 25/2/11 kalau tak silap la. Banyak jugak game yang ada, contohnya cam volleyball, badminton, sukaneka, boling, tarik tali, bola jarring dan bola sepak. Futsal….tak pasti la. Hehehe. Dalam banyak-banyak game tu, just sempat join 2 jenis games ja. Volleyball and bowling. Ok la tu kan..at least menyumbangkan something daripada anything. Yang pasti, team boling dah kalah..huhu. Ciput ja mata dapat. Tapi, KBP dapat no.3 ye untuk volleyball..ada bakat tu! Ok, ni antara gambar-gambar yang di cilok dari tukang ambik gambar time game berlansung..nice pics!

Tengok la sapa yang kat tengah tu..hehehe

Water girl yang rajin menjual air di padang =)

Team bola KBP

Muka-muka kental yang tarik tali

Finally, ni lah hasilnya! yeay!!



Photobucket