Monday, January 3, 2011

Saya ingin Menonton Filem Faster!


Hallu...sini saya nak ceritakan tentang filem yang bakal menjengah pawagam di Malaysia tak lama lagi. Tajuk filem ini adalah FASTER. Dengar tajuk filem pun dah boleh agak, ini mesti filem aksi.Tambah pulak, THE ROCK yang berlakon..hee~ bestnya! Saya confirm, mesti best giler! Kepada dia hard fan The Rock, jom ramai-ramai penuhkan panggung tonton filem ni.Dibawah ni ada sedikit sisnopsis tentang filem ini: 

Selepas 10 tahun dalam penjara, Driver (Dwayne Johnson a.k.a The Rock) mempunyai satu matlamat utama sahaja - membalas dendam untuk kematian saudaranya dalam rompakan bank yang tidak sempurna lalu menyebabkan dia dipenjara. Kini bebas, dia memulakan misinya - dikejari oleh seorang veteran polis yang akan bersara (Billy Bob Thornton) dan seorang lagi pembunuh upahan (Oliver Jackson-Cohen). Bermulalah cerita misteri ini dengan penemuan butiran-butiran baru yang berkait rapat dengan pembunuhan saudaranya, menyebabkan matlamat akhirnya mungkin tidak lengkap......

Haa..lepas baca sinopsis, nak tahu lebih lanjut? 
Kena la tunggu released date dulu pada 13 JANUARI 2011 =)


Genre: Aksi
Pelakon: Dwayne Johnson,
Carla Gugino, Maggie Grace,
Moon Bloodgood, Billy Bob Thornton

Pengarah Filem: George Tillman Jr.











Photobucket

No comments:

Post a Comment