Friday, July 16, 2010

THE VAMPIRE DIARIES

ah..sapa penah tengok crita ni kat tv..best kan? sekali tengok..hati trus terpikat..ahahaha. ada banyak sebab anda perlu tengok crita ni. Sebab yang paling utama, hero n heroin dalam siri ni memang super handsome and cantik. then, jalan cerita pun best..rasa misteri2 gitu. Bila dah tgk skali, mesti tertunggu2 next week punya cerita... Kalo tengok crita ni, mesti asik terpandang muka ja...aduh...kat bawah ni, adalah some of the main casts dalam crita ni:



 1. Nina Dobrev as 'Elena Gilbert'
2. Paul Wesley as 'Stefan Salvatore' 
3. Ian Somehalder as 'Damon Salvatore'
4. Katerina Graham as 'Bonnie Bennett'
5. Candice Accola as 'Caroline Forbes'
6. Steven R. McQueen as 'Jeremy Gilbert'

Nak tau summary tiap episode? klik kat link bawah ni..baca la puas2, sebab kalo nak cerita kat cni, jadi over panjang la pulak nanti..hehe: http://horror.about.com/od/thevampirediaries/a/vampirediaries1.htm


Sebenarnya, siri tv ni wujud dari novel yang meletop2 tahun lepas. thanks to L.J SMITH yang dah buat siri yang super best ni! then, aku pun memasang hajat tuk beli novel vampire diaries part 1 weekend ni:

Tunggu ye buku, nanti aku bawak ko balik dari MPH...ari tu dah survey, harga dia lebih kurang rm27 cam tu je, x la tebal sangat. so, x de la lama ambik masa tuk habiskan 1 siri :)
Part lain pun dah ada..tapi apa pun, kena la start dengan part 1 dulu..kan2?
Apalagi, jom serbu kedai buku!

Photobucket

No comments:

Post a Comment